Effektive og lydsvage affugtere med minimalt strømforbrug

De effektive KKC affugtere fra B&V Køleteknik imødegår problemer med høj luftfugtighed, fugtskader og skimmelsvamp. Dermed imødegår man også helbredsmæssige problemer med astma og allergi.

 

Affugteren kører kun når der er behov

KKC affugteren er lydsvag og elforbruget er begrænset mest muligt, idet affugteren via en indbygget hygrostat selv starter og stopper automatisk afhængig af luftfugtigheden. Affugteren kører derfor kun, når der er behov. KKC affugteren har en indbygget beholder, der opsamler det vand, der der er trukket ud af luften, men har også mulighed for tilslutning til afløb.

 

 

Affugter KCC 610 HA til parcelhuse. Kun 1.690,- kr. inkl. moms

 

 

Affugter KCC 820 EA til større lokaler, kontorer m.v. Kun 3.375,- kr. inkl. moms.

 

Priserne er baseret på afhentning på Petersmindevej, Odense og skal derfor tillægges eventuelle forsendelsesudgifter såfremt afhentning ikke er mulig.

 

 

 KKC affugtere - Brochure

 KKC affugtere - Vejledning

 

KCC affugtere fjerner fugt når du tørrer tøj

Selv vores mindste affugter KCC 610 HA er tilstrækkelig til at afhjælpe fugtproblemer i hjemmet for en almindelig familie. Den kan f.eks. gøre det muligt for dig at vaske og tørre tre maskiner tøj i løbet af natten ved at fjerne fugtigheden fra det rum, du tørrer tøj i. Du kan således hænge familiens tøj til tørre uden at risikere at ødelægge indeklimaet i boligen.

 

Fugtproblemer kan give skader på sundhed og bygninger

Når vi vasker tøj, laver mad eller går i bad, dannes der fugt i vore hjem. Vores boliger er efterhånden blevet så tætte, at vanddamp og fugt har svært ved at komme ud af huset på naturlig måde, og dette resulterer ofte i for høj luftfugtighed, fugtskader og skimmelsvamp hvilket betyder et dårligt indeklima og deraf følgende sundhedsmæssige problemer som allergi og astma.