Varmepumper til private – vores løsninger er billigst på længere sigt!

 

Bennys varmepumpe service

"Vi giver dig den bedste vejledning!"

Ring 65 91 85 85

Benny Vejlin - Indehaver af B&V Køleteknik

 

Hos os får du den bedste økonomi og driftssikre løsninger

Hos B & V Køleteknik har vi et stort udvalg af kvalitetsprodukter. Vi har 30 års erfaring med varmepumper, og kan tilbyde dig den løsning, der giver dig den bedste økonomi ved mange års drift. Og så yder vi 24-timers service hele året rundt!

 

 

Salg og rådgivning omkring varmepumper i butik i Odense

Få god råd om vores varmepumper design og økonomi i vores rådgivningscenter på Petersmindevej i Odense

 

Vi giver dig op til 7 års garanti på vores produkter

Som forbruger har du automatisk 2 års garanti på produkter og installation. Ved valg af produkter fra fx Mitsubishi og Panasonic får du 5 års garanti, og ved valg af Danmarkspumpen får du helt op til 7 års garanti

 

 

Luft-til-luft varmepumper

Luft-luft varmepumper giver dig store besparelser på el-regningen. Vælg mellem Mitsubishi, Panasonic og Daikin.

Læs mere om vores luft-til-luft varmepumper

 

 

 

 

Luft-til-vand varmepumper

Skal du omforme varmen i den udendørs luft til varmt vand i rørene anbefaler vi Daikin og Mitsubishi luft-til-vand varmepumper, som er tilpasset det danske klima.

Læs mere om vores luft-til-vand varmepumper

 

 

 

B&V Køleteknik er medlem af Kølebranchens Miljøordning

Vi er medlem af kølebranchens miljøordning

Hos B & V Køleteknik lægger vi vægt på at levere anlæg, som er energibesparende og skånsomme for miljøet - derfor er vi medlem af Kølebranchens Miljøordning.

 

...og vores medlemsskab af AKB brancheforeningen sikrer dig fagligt korrekt installation 

Når du køber en varmepumpe hos får du en fagligt korrekt installation som lever op til alle lovgivningens krav. , får du en installation, som lever op til alle lovgivningens krav om installering af køleanlæg. Som medlem af Autoriserede Køle- & Varmepumpefirmaers Brancheforening.

 

Vi leverer varmepumper over alt på Fyn

B&V Køleteknik i Odense installerer alle typer varmepumper, luft-luft, luft-vand og jordvarme i sommerhuse, villaer og kolonihaver i Odense og over alt på Fyn. B&V Køleteknik i Odense er Fyns førende installatør af varmepumper. Vi har mere end 30 års erfaring i installation af alle typer varmepumper i villaer, sommerhuse og kolonihaver.

 

Har du elvarme i dit hjem - Så er der mulighed for at spare mere end 60 % på elvarmeregningen ved at investere i en varmepumpe. Med en inverter-varmepumpe får du billig varme, samtidig med at indeklimaet i boligen bliver bedre. 

 

Varmepumper er godt for indemiljøet

Varmepumpen cirkulerer luften i huset, hvilket giver en jævn varmefordeling, og de indbyggede filtre opsamler støvpartikler i luften. Et godt indeklima i boligen betyder bedre komfort for hele familien, ikke mindst for allergikere. Har du brændeovn i boligen, hjælper varmepumpen med at cirkulere varmen fra din brændeovn og rundt i din bolig.

 

Læs mere om hvordan du undgår at blive snydt af med billige varmepumper

Markedet for de mest udbredte varmepumper er kaotisk og præget af gyldne løfter, som varmepumperne slet ikke kan leve op til. Læs mere i nedenstående artikler:

 

Besøg os i vores rådgivningscenter på Petersmindevej 16 i Odense