Leverandør af jordvarme over hele Fyn

 

Jordvarme på Fyn / Odense

B&V Køleteknik i Odense dimensionerer og installerer jordvarmeanlæg til villaer over hele Fyn. Vi har mere end 30 års erfaring i beregning af besparelser, installation og drift af anlæg.

 

Jordvarme - Danmarks mest effektive varmepumpe

Solen tilfører det øverste jordlag store energimængder i løbet af sommeren. Solenergien lagres i jorden ved temperaturer ned til 8-10 °C og svinder ikke om vinteren. Det øverste jordlag indeholder således et stort lager af solenergi, som via et slangesystem i jorden og en varmepumpe kan udtrækkes af jorden hele året og anvendes til varmt vand og boligopvarmning.

 

Beregn besparelse ved installation af jordvarme sammenlignet med oliefyr/gasfyr

Download kommunalt ansøgningsskema for installation af jordvarme 

 


 

 

Vølund varmepumper

Vølund jordvarmeanlæg udnytter den passive solvarme effektivt og sikrer optimal driftsøkonomi gennem ude/inde styring. Vølund jordvarmeanlægget er støjsvagt og kan placeres mange steder. Alt er indbygget i skabsmoduler med et tidløst design.

 


 


 

Tanderup varmepumper

TVP-Vari-Speed varmepumpen er et jordvarmeanlæg udviklet og fremstillet af Vagn Tanderup i Skive. Flere uafhængige kontrollerede målinger viser, at anlægget er Danmarks hidtil mest effektive jordvarmepumpe med en dokumenteret varmebesparelse på ca. 60 % af prisen for varme i forhold til olie og/eller gasfyr.

 


 

Teknologisk Instituts rapport om varmepumper

Teknologisk Institut m.fl. har udarbejdet en rapport om ”Varmepumper i områder uden for kollektiv energiforsyning”. Rapporten giver et meget positivt billede af jordvarme i Danmark, og er specielt positiv over for TVP varmpepumpen. Læs bl.a. om dimensionering af jordslanger og frekvensregulerede varmepumper.

 

 Varmepumper i områder uden for kollektiv energiforsyning

 


 

Etablering af jordvarme i Odense

Odense Kommune har en hjemmeside med med alt om hvordan du kan få tilladelse til etablering af jordvarme i Odense.

 


 

 

 

Rådgivning om varmepumper

Besøg vores rådgivningscenter på Petersmindevej i Odense

Rådgivning om varmepumper