20 års erfaring med varmepumper til kolonihaver

 

Varmepumpe i kolonihave

Mange kolonihave ejere vælger i disse år at tage den økonomiske gevinst ved at få indlagt en varmepumpe. Varmepumpen giver både billig varme og et godt klima.

 

Få varmepumpen til kolonihavehuset rigtigt dimensioneret fra starten

Det kan være lidt af en kunst at få dimensioneret en varmepumpe til et kolonihavehus rigtigt. Nogle bruger kun kolonihavehuset om sommeren mens andre nyder opholdet i kolonihaven hele året rundt. Hos B&V Køleteknik har vi mange års erfaring på området og kan dimensionere og installere lige netop det anlæg, som giver dig den bedste økonomi over hele anlæggets levetid og samtidigt forøger værdien af dit kolonihavehus.

Varmepumper giver et godt indeklima i koloninavehuset
Når du installerer en varmepumpe får du ikke kun en billig varmeregning i dit kolonihavehus. Når du ikke er i huset, kan varmeblæseren nemlig sørge for, at lune huset op og sørge for at luften bliver skiftet ud, så du ikke kommer til et hus med "indelukket" luft.

 

Hvordan placerer jeg bedst min varmepumpe

Når der er tale om kolonihaver, så vælger man oftest en luft-luft varmepumpe. Varmepumpen vil altid optage nogen plads, og afgive en smule støj. Hos B&V Køleteknik hjælper vi med at få placeret varmepumpen der, hvor den er mindst til gene for dig og dine naboer.