Mitsubishi SUPREME super effektiv luft-luft-varmepumpe med 5 års garanti

 

Mitsubishi Supreme luft-luft varmepumpe

 

En luft-luft varmepumpe lavet til det skandinaviske klima

Mange varmepumper, der sælges er ikke designet til at modstå de hårde udfordringer, som det skandinaviske klima stiller. Med vores nye mærke Made for Scandinavia er du garanteret, at anlægget er specielt kvalitetstestet til at fungere i Skandinavien. Velkommen til den tryghed, Subarctic Resistance giver ned til -35 °C!

 

Invester i en bedre varmepumpe

SUPREME er den mest geniale luft-til-luft varme-pumpe, Mitsubishi nogensinde har bygget. Den er fyldt med funktionalitet, der forbedrer ydeevnen og forbedrer din komfort derhjemme. Blandt andet er der forudindstillede komforttilstande, så du hurtigt kan vælge den rigtige indstilling. Smudsafvisende Dual Barrier Coating, der giver en mere holdbar maskine og renere luft, wifi-forbindelse, I-see sensor, der lærer, hvor i rummet du er og leder luften dertil, hvor det er mest nødvendigt!

 

 

Høj varme, lavt elforbrug

SUPREME placerer sig i topklassen baseret på de kommende nye strengere krav til energimærkning. På trods af sin høje kapacitet sænker SUPREME dit elforbrug og giver dig et varmere hjem til en lavere pris. Derudover kan den opvarme rigtig store områder.

 

Mitsubishi Supreme luft-luft varmepumpe