Mitsubishi Ecodan Silent -  energieffektive, miljøvenlige og støjsvage luft-vand varmepumper

B&V Køleteknik forhandler og installerer Mitsubishis miljøvenligt luft-til-vand varmepumpe systemer. Vi er autoriserede vvs- og el-installatører, og benytter derfor ikke underleverandører til installation af varmepumpe kobling til eksisterende centralvarme.

 

 

Skal du investere i varmepumpe - Invester sikkert - Køb autoriseret - 5 års garanti

køb hos en autoriseret Mitsubishi varmepumpe installatør. Når du køber hos en autoriseret forhandler kan du være sikker på, at du får rådgivning, der svarer til dine behov og ønsker. 5 års garanti og altid de sidst nye software opdateringer.

 

 

 

 

Skift fra oliefyr, gasfyr eller pillefyr til luft-vand varmepumpe med Mitsubishi Ecodan Silent

Har du oliefyr, gasfyr eller pillefyr, og har du lyst til at spare op til 75% på varmeregningen, skift til en Mitsubishi luft-til-vand varmepumpe. Den kobles direkte til dit eksisterende varmesystem med gulvvarme, radiatorer og varmt vand. Derudover kan du nu søge tilskud til installation af luft-vand varmeanlæg

Mitsubishi Ecodan Silent er en af vores bedst sælgende luft-vand varmepumper. Let at installere og pålidelig. Den perfekte løsning, hvis du skal have skiftet fra gas til varmepumpe. Efter et stykke tid lærer systemet, hvilke særlig forholder der gælder fo dit hus, og justerer opvarmning til det mest effektive mulige energiforbrug. Et miljøvenligt valg, der øger værdien af dit hus!

 

Mitsubishi Ecodan CO2 varmepumper

Ecodan CO2 bruger det naturlige kølemiddel CO2, der gør den til en grøn varmepumpe. Et energieffektivt alternativ til traditionel opvarmning.

 

 

Mitsubishi Ecodan Split R32 varmepumper

Mitsubishi Ecodan Split R32, anvender R32 som effektivt og miljøvenligt kølemiddel. Serien består af 3 forskellige indedele og 3 udedele, der sammensættes efter boligens behov.

 

 

Rådgivning om varmepumper

Besøg vores udstilling på Petersmindevej i Odense

Rådgivning om varmepumper