Få op til 31.000,- i tilskud til installering af en luft-vand varmepumpe

 

Tilskud til varmepumper

Skrot dit gamle oliefyr eller gasfyr, og få en energibesparende og miljøvenlig varmeløsning

 

Hvad er en luft-til-vand varmepumpe?

En luft-til-vand varmepumpe er en energibesparende og miljøvenlig varmeløsning, som udnytter energien i luften omkring dit hus til at producere varmt vand til både centralvarme og brugsvand i dit hus.

Varmepumpen består af en udedel og en indedel. Udedelen udvinder energien i luften og overfører denne til varmepumpens indedel. Indedelen overfører varmen til centralvarmeanlægget, som herefter leder varmen ud i husets radiatorer og/eller gulvvarme samt brugsvand. Overvejer du at udskifte dit gamle fyr, er der rigtig mange penge at spare ved at konvertere til et luft-til-vand-system.

 

Hos B&V køleteknik kan du vælge mellem tre anerkendte og tilskudsberettigede mærker

B&V Køleteknik tilbyder tre forskellige tilskudsberettigede mærker luft-til-vand varmepumper: MITSUBISHI, DAIKIN OG PANASONIC.

Hvis du vælger os, skal du også kun tale med én leverandør til hele installation: vi er både autoriserede el-installatører og vvs-installatører, og benytter derfor ikke underleverandører.

 

Tilskud til luft-vand varmepumpe afhænger af størrelsen på din bolig

0 m2 - 100 m2 – tilskud 22.000 kr.

101 m2 - 150 m2 – tilskud 26.000 kr.

151 m2 - 200 m2 – tilskud 26.000 kr.

201 m2 - 250 m2 – tilskud 28.000 kr.

251 m2 - 300 m2 – tilskud 30.000 kr.

 

Du kan ansøge på dette link: www.sparenergi.dk/tilskud

 

Danmark skal være grønnere

Folketinget ønsker en grøn varmesektor. Derfor skal olie og gas erstattes af grøn fjernvarme eller elektriske varmepumper. Regeringen vil derfor sænke afgifterne på grøn strøm til opvarmning og hæve dem på sort varme. For at hjælpe med at konvertere til grøn varme, yder Energistyrelsen et tilskud på op til 31.000,- hvis du skrotter dit gamle olie- eller gasfyr, og får installeret en luft-til-vand A++ varmepumpe.

 

Vi hjælper dig med at søge tilskud

Du skal selv som boligejer søge tilskuddet hos Energistyrelsen, men vi hjælper dig med detaljerne. Der er afsat en fast beløbspulje pr. år over 5 år, og der ansøges derfor efter først-til-mølle princippet.

  • Du skal søge om tilskud inden arbejdet går i gang.
  • Tilskuddet skal benyttes inden for to år.
  • Det er ikke muligt at kombinere tilskuddet med håndværkerfradrag.
  • Tilskuddet kan maximalt dække 30 pct. af installationens samlede pris.
  • Arbejdet skal være udført af en VE-godkendt installatør

Ring til os på telefon 65 91 85 85, så vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor stort et tilskud, du er berettiget til

 

VE-autorisation til installation af varmepumper

Alle installatører skal have en VE-godkendelse iht. de nye tilskudsordninger. B&V Køleteknik er på vej til at blive godkendt, men Energistyrelsen har pga. flaskehalse med uddannelsen forlænget fristen for godkendelse til 1. april 2021.  Er din luft-vand varmepumpe installeret inden d. 1. april 2021, vil du få udbetalt dit tilskud, uanset om din forhandler er VE-godkendt. Således er du som forbruger sikret dit tilskud uanset hvad.

 

 

Rådgivning om varmepumper

Besøg vores udstilling på Petersmindevej i Odense

Rådgivning om varmepumper