Jeg er utrolig glad for vores Mitsubishi varmepumpe og den service vi har fået

Vi fik vores varmepumpe i 2016 og var ikke i tvivl om, at vi ville have fat i en kompetent varmepumpeekspert, som kunne give grundig rådgivning om støjforhold og totaløkonomi. Efter at have undersøgt markedet, faldt valget på B&V Køleteknik, hvor vi havde en rigtig god snak med Benny Vejlin i B&V Køletekniks udstilling på Petersmindevej i Odense. Man mærker straks, at Benny ikke går på kompromis med kvaliteten, og vores valg faldt på en Mitsubishi varmepumpe, som snildt kan holde vores 60 m2 sommerhus varmt hele vinteren. 

 

Mitsubishi varmpupumpe udedel i Kerteminde

 

Fantastisk service

Vi har faktisk fået installeret vores varmepumpe to gange. Første gang holdt kun et år, så besluttede vi os til at rive sommerhuset ned og bygge nyt. Begge gange har vi haft glæde af B&V Køletekniks seriøse og fagligt præcise rådgivning. Bl.a. når det gælder placering i forhold til mulighed for fordeling af varmen i rummene, i forhold til varmen fra brændeovnen, æstetik m.v. 

Efterfølgende har vi naturligvis ladet B&V Køleteknik køre den årlige service, der altid går fleksibelt og gnidningsfrit med udførlig afrapportering fra teknikeren.

 

Meget støjsvag varmepumpe både ude og inde

Vi bor et et område, hvor sommerhusene ligger meget tæt på små grunde. Det har derfor været vigtigt, at ikke bare varmepumpens indedel men også udedelen er meget støjsvag. Også på det område, har vi været rigtig glade for vores Mitsubishi varmepumpe. Vi hører praktisk talt ikke udedelen på bagsiden af sommerhuset. Indedelen høres naturligvis på højeste opvarmningstrin, men i normal drift lægger vi ikke mærke til den.

 

Nem daglig betjening og billig drift

Både min kone og jeg har Mitsubishis app installeret på mobiltelefonen. I kolde perioder skruer vi op for temperaturen inden vi kører ud til sommerhuset. Så er der dejlig varmt, når vi når frem. Både fjernbetjening og app er meget nemme at bruge, hvilket også gør det yderst nemt, når vi låner sommerhuset ud til gæster.

Elregningen var overraskende lav, da vi havde det gamle, og ikke særligt godt isolerede sommerhus. Men nu hvor vi har et nyopført gennemisoleret hus er el-regningen ikke noget, der overhovedet tynger i vores budget.

 

Mitsubishi varmepumpe indedel i Kerteminde

Karsten Andersen, Kløvervej, Kerteminde